2755-109 JABRA Speak2 55 MS Teams

Informatie

Levertijd
Op voorraad, 1-2 werkdagen
Conditie
Nieuw
Voorraad
23

€ 147,04
Excl. btw: € 121,52

Beschrijving JABRA Speak2 55 MS Teams

Jabra Speak2 55. Soort apparaat: Universeel, Kleur van het product: Grijs, Snoerlengte: 0,8 m. Frequentiebereik: 100 - 20000 Hz. Frequentie microfoon: 150 - 7000 Hz. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, Interface: USB Type-C, Bluetooth-profielen: A2DP, AVRCP, HFP. Type stroombron: Batterij/Accu, Batterijtechnologie: Lithium-Ion (Li-Ion), Gesprekstijd: 12 uur

Specificaties JABRA Speak2 55 MS Teams

Vergaderruimte in een handomdraai

Je bureau op kantoor. Je logeerkamer/thuiskantoor. Een boomhut aan het uiteinde van je tuin. Met een beetje fantasie (en wat geavanceerde audiotechniek) kun je elke plek in een vergaderruimte omtoveren. Druk gewoon op 'Aan'.

Speak2 55 is in elk opzicht een upgrade: je krijgt echt veel krachtiger geluid, ultra-geavanceerde microfoontechnologie en extra flexibiliteit. Alles wat jij hoeft mee te brengen, is jezelf.

Echt wederzijdse communicatie

Weet je nog toen je “Hmmm” zei om te laten merken dat je echt aan het luisteren was, en dat daardoor de spreker midden in zijn zin werd onderbroken, wat de hele vergadering stilzette (cringe). Geen zorgen, we hebben het allemaal wel eens gedaan. Daarom is onze nieuwe Speak2 Range de eerste die we met geavanceerde full-duplex audio hebben ontworpen.

Met deze knappe technologie kan iedereen spreken en tegelijk gehoord worden, wat de natuurlijke flow van face-to-face gesprekken behoudt. Dat levert meer natuurlijke gesprekken op (en minder gênante momenten).

Niets ontgaat je meer

Stemmen zijn belangrijk in vergaderingen. Het geklik van de pen van Sandra of het geluid van je centrifugerende wasmachine hoor je liever niet. De nieuwe generatie van de toonaangevende Speak-serie* is voorzien van vier geavanceerde beamforming microfoons met hoogwaardige noise cancellation.

Deze krachtige technologie pikt uit alle richtingen geluid op en filtert ongewenste achtergrondgeluiden weg, zoals Jaap die op een koekje kauwt. Dus als je baas nog eens “neem vanmiddag maar vrij”, ontgaat het je niet.

*Zie Jabra.com/commercial-claims

Anders. Maar hetzelfde.

Mensen zijn op hun best als ze zichzelf kunnen zijn. Het zou niet zo moeten zijn dat je zacht sprekende collega's moeten schreeuwen om gehoord te worden. Net zo min zouden je meer enthousiaste collega's het gevoel moeten krijgen dat ze ‘zichzelf moeten inhouden’. Daarom hebben we de hele Speak2-serie gemaakt met onze revolutionaire nieuwe normalisatie van het stemniveau.

Deze geavanceerde spraaktechnologie brengt alle stemmen op hetzelfde volumeniveau, zodat iedereen zich vrij kan uitdrukken op de manier die van nature bij hem of haar past, en je niet steeds aan het volume hoeft te morrelen.

Groots geluid in compacte vorm

Geweldig geluid is hélemaal Speak. Speak2 gaat helemaal over GROOTS geluid. Je weet wel, geluid dat de hele ruimte vult, zodat je niet naar voren hoeft te leunen om te horen wat er gezegd wordt en elk detail zo helder als glas klinkt.

Onze 50-mm luidspreker met volledig bereik en wideband audio registreert en levert geluid over een breed spectrum van frequenties, zodat je groots geluid overal mee naartoe kunt nemen, waar je ook werkt.

Overal samen

Of je nu aan de keukentafel werkt, aan je bureau op kantoor of vanuit je boomhut, als je luidspreker goed werkt met je platform voor virtueel vergaderen, kun je overal bij elkaar komen.

De Speak2 55 is gecertificeerd voor alle toonaangevende platforms (hij maakt de hele ervaring dus optimaal en levert telkens weer professionele gesprekskwaliteit). Of je nu Microsoft Teams, Google Meet of Zoom gebruikt, je kunt erop rekenen dat je plug-and-play connectiviteit soepel loopt en dat je meteen vanaf het begin geweldige vergaderingen zult hebben.

Een nieuwe draai aan een klassieker

De originele Speak-serie is een duidelijke favoriet. Hij heeft zelfs een bijnaam gekregen – 'de puck' – met dank aan de ijshockeyfans onder onze klanten. Dan zul je blij zijn te horen dat we die nu iconische vorm voor de Speak2 55 hebben behouden. Hij krijgt alleen een make-over, met een speciaal ontworpen stoffen bekleding om de akoestische prestaties te verbeteren.

En hij is ook nog steeds klein en duurzaam genoeg om in je tas te stoppen. Ermee ijshockeyen wordt niet aanbevolen.

Neem de directiekamer met je mee

Maandag: kantoor. Dinsdag: de keukentafel. Woensdag: een bankje in het park. Als je hybride werkt, komt je speakerphone soms op ongebruikelijke plekken. Daarom hebben we hem ook robuuster gemaakt.

Bescherming tegen stof en water met IP64-classificatie en een slim beschermhoesje, zodat je deze kleine speaker met een gerust hart overal mee naartoe kunt nemen. Zelfs als je elke dag ergens anders werkt.

En... gaan

Met plug-and-play ben je al aan het werk voordat je “kun je dat nog eens herhalen?” zegt. En als je van keuze houdt: die hebben we. Gebruik de USB-kabel voor een directe lijn of ga draadloos met een batterij die tot 12 uur meegaat.

Gebouwd voor vandaag, klaar voor morgen

We zitten met USB echt in een overgangsperiode: de helft van ons gebruikt nog steeds een bijna vintage te noemen USB-A laptop, terwijl de andere helft al in de toekomst zit met zijn USB-C. Om ervoor te zorgen dat iedereen de Speak2-serie kan gebruiken, heeft deze speakerphone als eerste beide aansluitingen op dezelfde kabel. Nooit meer driftig op zoek naar een adapter.

Je kunt hem ook up-to-date houden met de nieuwste firmware via Jabra Direct- en Xpress-software. Omdat jij het beste van het beste verdient.

Duurzaam denken

Wij begrijpen ook wel dat technologie niet altijd automatisch ook duurzaam was, maar we werken er hard aan om dat recht te trekken. Om een bijdrage aan de bescherming van onze planeet te leveren, denken we in elke fase van de productontwikkeling aan duurzaamheid.

De buitenkant van de Speak2 55 is gemaakt met meer dan 50% duurzame materialen** en beschikt over een aantal ingebouwde onderdelen die kunnen worden gerepareerd of vervangen. Uiteindelijk leidt dit allemaal tot duurzamere en langer meegaande luidsprekers – én naar jarenlang meer productieve gesprekken van hoge kwaliteit voor jou en je team.

**Duurzame materialen zijn onder meer gerecyclede materialen van consumentengoederen en industriële goederen, of biologische materialen"

Algemene kenmerken

SKU
2755-109
EAN
5706991027303
Merk
Terra
Hoofdkleur
Grijs
Kleur
Grijs
Product afbeelding
Ja

Waarom kopen bij studenten-laptop.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Terra

Wortmann AG is één van de succesvolste onafhankelijke Duitse IT ondernemingen. Het eigen merk Terra, met Computers, tablets, notebooks, PC's, workstations, servers, storage, thin clients en LCD's, wordt in Duitsland geassembleerd. Wortmann AG kan een breed assortiment aan componenten, randapparatuur en softwareproducten met een hoge beschikbaarheid aanbieden. Wij zijn dan ook verheugd de kwalitatief hoogwaardige Terra computer producten van Wortmann te kunnen aanbieden.