9659-523-111 Jabra 9659-523-111 niet gecategoriseerd

Informatie

Levertijd
Op voorraad, 1-2 werkdagen
Conditie
Nieuw
Voorraad
5

€ 289,72
Excl. btw: € 239,44

Beschrijving Jabra 9659-523-111 niet gecategoriseerd

Jabra Engage 45 SE Stereo

Specificaties Jabra 9659-523-111 niet gecategoriseerd

Professioneel geluid

Professioneel, handsfree bellen is mogelijk met de Engage 45 SE headset voor bureautelefoons.

De indrukwekkende microfoon is geoptimaliseerd voor spraakhelderheid, zodat iedereen duidelijk verstaanbaar is, of je nu op kantoor werkt of bij de receptie telefoontjes aanneemt.

Met wideband audio die een natuurlijk, kraakhelder geluid levert, zeg je vaarwel tegen gespreksmoeheid en die irritante krakende, robotachtige stemmen en zeg je hallo tegen duidelijkere, efficiënte gesprekken via de bureautelefoon.

Ja, dat hebben ze gehoord.

Bestand tegen drukke dagen

De Engage 45 SE is gemaakt voor de drukste werkomgevingen.

Een receptie bij een bedrijf, een druk hotel of een hectisch ziekenhuis, deze headset kan het allemaal aan.

Het duurzame ontwerp kan moeiteloos het dagelijkse werk aan: je kunt op deze headset rekenen die dankzij de krachtige, betrouwbare prestaties elke veeleisende klus aankan, de hele dag door.

Alles onder controle

De Engage 45 SE behoort tot de veelzijdige draadloze Engage-familie, gemaakt om zich aan te passen aan wisselende behoeften.

Gebruikers sluiten hem in eerste instantie aan op een bureautelefoon, maar als de opstelling verandert, geen zorgen - deze headset werkt ook met de Engage 55 USB-adapter (Link 400) en de accessoires voor de Engage 65 base.

Dat betekent dat je dezelfde headset kunt houden en alleen je USB-adapter of basisstation hoeft te upgraden, waardoor het een slimme, toekomstbestendige oplossing is voor elke organisatie. Flexibel, aanpasbaar en op alles voorbereid.

Licht als een veertje

Zeg vaarwel tegen elk ongemak van je headset met de Engage 45 SE.

Het ultralichte ontwerp voorkomt overbelasting bij gebruikers, zelfs tijdens marathondiensten.

Deze headset is speciaal ontworpen om het hoofd koel te houden en afleiding te voorkomen, zonder warmteontwikkeling of druk op de oren - gewoon compleet comfortabel zodat je je volledig kunt concentreren.

De perfecte mix van lichtheid en prestaties maakt elke werkdag van begin tot eind een fluitje van een cent.

Vrijuit rondzwerven

De Engage 45 SE heeft een indrukwekkend draadloos bereik tot 150 meter, zodat je je vrij door het kantoor kunt bewegen, gasten aan de balie kunt helpen of wanneer nodig naar het archief kunt gaan.

Gebruikers ervaren overal een heldere en stabiele draadloze connectiviteit die niet wegvalt. Dit grotere bereik geeft je de vrijheid om te multitasken en productief te blijven zonder aan een bureau vast te zitten.

Net zo flexibel als jij

Omdat smaken verschillen, is de Engage 45 SE verkrijgbaar in drie verschillende draagstijlen (mono, stereo of convertible), die kunnen worden gebruikt met een EarHook of hoofdband, net wat de gebruiker het prettigst vindt.

Maximale beveiliging

Net als de overige Engage DECT SE-producten is de Engage 45 SE DECT Security-gecertificeerd en gaat hij nog een stapje verder met FIPS 256-bits encryptie van militaire kwaliteit.

Vergelijk het met een mini Fort Knox: gesprekken zijn stevig beveiligd. Voor gevoelige informatie en totale gemoedsrust: met de Engage 45 SE blijven alle gesprekken privé en veilig.

Geef je gesprekken een boost

Dankzij de indrukwekkende batterijduur van de Engage 45 SE heb je altijd genoeg energie. Je krijgt tot 13 uur gesprekstijd met de stereo- of mono-headset en tot 9 uur met de convertible headset.

Als je achter elkaar moet bellen of extra lange diensten draait, gaat deze headset de hele dag door. Geen stress meer over de batterijduur - gebruikers kunnen de hele dag gefocust en productief blijven dankzij de betrouwbare, langdurige prestaties van de Engage 45 SE. Pak je headset en ga.

Algemene kenmerken

SKU
9659-523-111
EAN
5706991031232
Merk
Jabra

Waarom kopen bij studenten-laptop.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Jabra